میلگرد و روش های نصب آن
نوشته شده توسط : Ehsan Zamani

میلگرد و روش های نصب آن

 

خمیر کاشت میلگرد یکی از مهم ترین و ضروری ترین مواد در صنعت ساخت به شمار می رود. در ساختمان سازی، در موارد بسیاری نیاز به استفاده از میلگرد و اتصال آن در بتن هست که از جمله آن میتوان به صفحات فلزی که در سقف، کف و دیوار ها استفاده می شود، مواردی که نیاز به پر کردن شکاف های ایجاد شده در سازه هست و همچنین میلگردی که در سطوح افقی یا عمودی در بتن کار می شود که استفاده از خمیر کاشت میلگرد در این اتصالات بهترین یاری دهنده برای تقویت و افزایش مقاومت سازه های بتنی می باشد.

خمیر کاشت میلگرد یک چسب بسیار قوی بر پایه رزین اپوکسی است که شرکت ما با بهره گیری از افزودنی های شیمیایی و فیلرهای تقویت کننده در ترکیب خمیر کاشت میلگرد باعث شده که  چسب کاشت میلگرد از مقاومت کششی فوق العاده ای برخوردار بوده، مقاومت مکانیکی و قابلیت چسبندگی بتن تقویت شده، کاشت و همپوشانی های میلگردها در بتن در مصالح بنایی و آجرکاری به سهولت انجام شود.

انواع خمیر کاشت میلگرد موجود در شرکت

در واقع خمیرهای کاشت میلگرد تولید شده موجود درشرکت ما شبیه هم نیستند و تفاوت هایی با یکدیگر دارند که تنوع آن برای بر طرف نمودن خواست و استفاده گوناگون خمیر های کاشت میلگرد و رضایت کامل مشتری است. این نوع خمیرهای کاشت میلگرد بر اساس ترکیبات شیمیایی به کار رفته و مشخصات فنی و مکانیکی به سه دسته ی کلی تقسیم می شود:

معرفی خمیر کاشت میلگرد کپسول مانند: مواد سازنده آن رزین پلی استر و رزین اپوکسی می باشد. خمیر کاشت میلگرد کپسولی برای میلگرد هایی که در قسمت بالایی دارای مهره می باشند مورد استفاده قرار می گیرد و درحجم های متنوع و داخل شیشه های شفاف تولید و عرضه می گردد، خمیر کاشت میلگرد کپسولی مقاومت بسیار بالایی حتی در محیط های اسیدی از خود نشان می دهد.

خمیر کاشت میلگرد کارتریجی: .  خمیر کاشت میلگرد کارتریجی به صورت دو جزیی است که جزو اول آن همانند سایر خمیر های کاشت میلگرد است و جزو دوم آن را سخت کننده پلی آمین تشکیل داده است؛ این نوع خمیر کاشت میلگرد،به طور معمول برای مکان هایی با سطح چوبی،  بتنی و سنگی مورد استفاده قرار می گیرد.

خمیر کاشت میلگرد حجمی: این نوع از خمیر از سه جزء بدون حلال و از موادی مانند رزین اپوکسی بیسفنول، هاردنر بتن و پلی آمید تشکیل شده است؛ خمیر کاشت میلگرد حجمی در سطوح بتنی مورد استفاده قرار می گیرد و نقطه قوت آن قدرت چسبندگی ومقاومت کششی و خمشی آن است.

مزایای  استفاده از خمیر کاشت میلگرد

استفاده از خمیر کاشت میلگرد مزایا زیادی را به دنبال دارد که عبارت اند از:

  • اجرا و نصب بسیار سریع و آسان، دارای خاصیت خود متراکم شوندگی
  • بدون نیاز به حلال، این محصول به صورت روان می باشد اما به هیچ عنوان شره نمی کند
  • خاصیت چسبندگی به انواع سطوح بتنی،  سنگی، فلزی و ... و همچنین قدرت چسبندگی بالا در محیط های مرطوب و نم دار
  • عدم تاثیر پذیری از عوامل جوی و شرایط آب و هوایی و عدم جذب آب
  • مقاومت شیمیایی و مقاومت کششی و خمشی بسیار زیاد در برابر خوردگی میلگرد و افزایش عمر مفید

 

 

 

 

 





:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 شهريور 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: